Pui cu ciuperci

de ionix in Pui, 15 Oct 2010 | 3653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele
  • 1 kg de ciuperci champignon
  • Doua linguri cu sos worcesterchire
  • 200 ml apa
  • Doua linguri cu ulei
  • ceapa mare
  • 6-7 catei de usturoi
  • Doua frunze de dafin
  • 1/2 lingurita cu oregano
  • Pudra de chilli
  • Sare

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci:

Ciupercile se taie-n doua sau trei si se oparesc, vreo 10 minute. Dupa ce le-am oparit se scurg si se lasa sa se raceasca.

Intre timp, ungem puiul cu chilli, sare si oregano iar apoi lasam la frigider pana se racesc ciupercile.

Se ia o tava sau un vas de yena si se unge cu ulei. Asezam puiul intr-o parte si ciupercile in cealalta parte. Turnam apa si stropim cu sos worcestershire. Puneam sare si chilli peste ciuperci. Taiem ceapa julien, usturoiul feliute si le punem deasupra. Asezam si frunzele de dafin si dam la cuptor. Lasam la foc mic pana puiul este aproape gata si dupa aia dam la foc iute, pentru a se rumeni.

Se serveste cu mamaliguta si mujdei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu alune